ONZE SELECTIEMEER PRODUCTEN BESCHIKBAAR OP DE BESTELLINGSLIJST, NEEM CONTACT MET ONS OP OM ER EEN TE KRIJGEN


PuraVitaFood wil in contact komen en de wereld ontdekken van zo veel mogelijk kleine ethische voedselproducties.

Om dit moment werken we trots samen met Sicilië, Sardinië en Calabrië, maar we staan ​​altijd open voor nieuwe delen van Italië

ROSSO

Conserve di Sicilia


Rosso (wat rood betekent) is de achternaam van de heer Giuseppe, die een familietraditie begon met alleen zijn Siciliaanse tomaten e enkele andere groenten om de exclusieve smaak van deze rode vrucht te vieren. Afwezigheid van chemicaliën en gluten in hun producten is meer dan gegarandeerd. Iedereen die Siciliaanse tomaten probeert, zegt hetzelfde: de smaak is de beste ter wereld!

GENESIS

Passione per le cose buone


Opgericht in de jaren tachtig in Avola, beslaat de fabriek van Vincenzo een oppervlakte van ongeveer 1500 m2, in het hart van het land waar een deel van de gebruikte ingrediënten wordt verbouwd. Vincenzo Genesio runt samen met zijn vrouw, zoon en andere familieleden zijn familiebedrijf. Dankzij het gebruik van "zachte technologie" en de afwezigheid van chemicaliën en gluten in hun producten kunnen we echte smaken proeven en producten van hoge kwaliteit bieden.
LOMAN

Mandorle di Sicilia


De heer Loreto runt samen met zijn dochters, Stefania en Valentina, een bedrijf dat meer dan 13 soorten amandelen produceert en het is uitgerust met een fabriek van 1000 m2 die is uitgerust met een nieuw amandelschil- en kalibratiesysteem. Bovendien is Loman een partner van het Consortium voor de versterking van de Avola-amandel, die tot doel heeft de productie en distributieketen van de Avola-amandel te beschermen en te verbeteren.

SCIARA

La terra del pistacchio


Kleuren en unieke smaken kenmerken alle producten die afkomstig zijn van de gevarieerde Siciliaanse bodem, waarvan de pistache het hoofdproduct is. Dit zijn de aspecten die Sciara wil behouden en haar consumenten wil aanbieden. Pistache, gedroogd fruit en halffabrikaten, samen met heerlijke handgemaakte creaties, zoals spreads, pesto's, snoepjes en nougats: hun producten zijn ideaal voor gebruik in gebak en catering en geven ruimte aan de verbeeldingskracht en zijn lekker in elke keuken. Alle Sciara-producten zijn afgeleid van ambachtelijke verwerking, geïnspireerd door het kostbare erfgoed van traditionele recepten en geperfectioneerd door het gebruik van moderne technologieën voor verwerking en opslag, «Met één voet in het verleden  kijk je recht vooruit en open naar de toekomst».


SCULCO

Astamet 1409 extra vierge olijfolie


De eerste tekenen van de familie Sculco in Italië, afkomstig uit Griekenland, dateren uit 1248. Hun geschiedenis begint in 1409 met de aankomst in Calabrië van Astamet Sculco in Crotone. Giuseppe Sculco, stamvader van de gemeente, woonde toen hij jong was in Napels en hij maakte deel uit van Carboneria begin 1800 toen hij de eerste familiemolen bouwde. In het heden hebben we Sergio, die trouw is gebleven aan zijn familieprincipes door sinds 2007 de oude olijfbomen te herstellen en nieuwe jonge bomen te kopen, die in 2020 zullen worden gevolgd door nieuwe ... Een jong, BIO gecertificeerd bedrijf met een zeer lange geschiedenis erachter.

LA CASA DI SOPHIA

Wijn gemaakt met ons hart 


"We streven ernaar om een ​​verscheidenheid aan smaken uit onze druiven te halen en onze wijnen te verfijnen met natuurlijke rijping en conservering. Onze bestaande loggia in combinatie met ons nieuwe enolab zal een nieuwe wijnkelder opleveren. Onze wijnen zijn gemaakt met respect voor de natuur" Luisa Camoglio, wijnproducent, heeft een duidelijk idee van haar missie. Gemaakt van Carignano-druiven, combineren de La Casa di Sophia & Mangiabarche-wijnen de smaak van de druiven, de deskundige handen van degenen die ervoor zorgen, het land en de zoute lucht.TERRE DI ZISOLA

Social group Si può Fare


"ALLES IS MOGELIJK" is een sociale coöperatie die gelooft in zorg en arbeidsbemiddeling, die bruggen probeert te bouwen tussen deze twee schijnbaar verre dimensies, en verenigt ze door te zorgen voor een waardig niveau van levenskwaliteit. Bovendien promoot het een duurzaam agricultuurmodel, elk afzonderlijk product is biologisch en gecertificeerd. Het resultaat van hun werk brengt positieve veranderingen met zich mee voor mensen met sociale problemen en bewuste klanten die geen eigen tuin kunnen hebben maar niet willen stoppen met gezond eten.BAKERY CARBE'

De belangrijkste grondstof is traditie


Voor Mastro Carbè is en blijft brood de hoofdrolspeler onder de vele ambachtelijke lekkernijen die in zijn oven worden geproduceerd. Strikt verkregen met ingrediënten uit de korte keten: meel van oude granen, harde tarwegries, volkoren en 5 granen, zuiver water uit de Belvedere-bron en natuurlijk moedergist. Kostbare grondstoffen, zorgvuldig bewerkt door de bekwame handen van meesterbakkers, die elke avond met passie en opoffering de oude bakkunst met respect en toewijding voortzetten.


- take a look yourself -

Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Genesis
Genesis
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Sculco
Sculco
Sculco
Sculco
Genesis
Genesis
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Terre di Zisola
Rosso
Rosso
Rosso
Rosso
La Casa di Sophia
La Casa di Sophia
La Casa di Sophia
La Casa di Sophia
La Casa di Sophia
La Casa di Sophia